Trojac iz PL pred Interom, stvara li Manćini šampionski tim?

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojac iz PL pred Interom, stvara li Manćini šampionski tim?

Gazda Tohir otputovao u London kako bi završio posao oko trojice fudbalera. Uz ono što ima, Roberto Manćini bi mogao da stvori ekipu za "Skudeto"!

Stigli su Kondogbija, Miranda i Muriljo, ali to je tek početak. Manćini je u maju rekao da mu je potrebno osam ili devet igrača kako bi stvorio tim za titulu i za sada je klub na putu da mu to obezbedi.

Posao oko Stevana Jovetića je pri kraju, vlasnik Intera Erik Tohir je u Engleskoj, između ostalog razgovaraće sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ljudima iz Sitija, ali i Čelsija. Osim Jovetića, na meti je i Salah koji je došao u sukob sa Fiorentinom koja preti da će ga tužiti. On je na pozajmici iz Čelsija, ali je tražio veći novac, "Ljubičasti" su prekinuli pregovore i naložili mu da se pojavi na pripremama, što fudbaleru ne pada na pamet.

Sada je blizu Intera, Juventus je izjavio da nije zainteresovan i da veruje da će Salah igrati za klub iz Milana.

Treća meta je Kuadrado, ali je on bliži Atletiku i Juventusu, mediji u Italiji danas pišu da se Manćini okrenuo Lameli. Inter nudi Šaćirija i novac za Argentinca koga su "Pevci" platili 30 miliona Romi pre dve sezone.

Za Manćinija on je bolja opcija od Perišića koji želi u Inter, ali Volfsburg traži 18 miliona evra.

Ukoliko realizuje ciljeve u napadu, Manćini bi već imao strašan tim, ostalo bi fino podešavanje, eventualno dovođenje još nekog spoljnog igrača, uz Montoju koji je stigao iz Barselone.

Ali, tim bi praktično bio formiran, Manćini tvrdi da neće prodavati ni Kovačića, pa bi ekipa u ovom sastavu delovala zaista impresivno:

Handanović,

Montoja, Miranda, Ranokija, Santon,

Kondogbija, Kovačić (Guarin)

Salah, Jovetić, Lamela (Kuadrado)

Ikardi.


"Smanjili smo razliku u odnosu na Juventus, ispunili smo gotovo sve ciljeve u prelaznom roku", tvrdi "Manćio".

Sa druge strane on je poručio da će neko morati i da ode, Šaćiri pre svih, a na prodaju su Guarin, Ernaneš (jedan od njih dvojice), a mesta nema ni za Vidića i verovatno Žuana Žesisa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.