Trofejnom srpskom klubu potrebna pomoć da bi nastavio da pravi šampione

Izvor: B92, 09.Feb.2023, 13:52

Trofejnom srpskom klubu potrebna pomoć da bi nastavio da pravi šampione

Jednom od najtrofejnijih srpski klubova, tekvondo klubu "Azija", potrebna je pomoć da bi nastavio da proizvodi šampione.

Klub osnovan 1996. godine u Beogradu jedan je od najuspešnijih sportskih klubova u Srbiji.

Od tada, klub je postao dominantan u svim uzrastnim kategorijama kada su u pitanju državna prvenstva Srbije i Kup Srbije.

Takmičari TK Azija osvojili su do sada 34 evropske i svetske medalje. U Mančesteru, na Grand pri turniru, seniorka Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Perišić je osvojila srebrnu medalju.

Klub je godinu završio sa dve svetske medalje iz Meksika, i to srebrom u ženskoj seniorskoj kategoriji i bronzom u muškoj seniorskoj kategoriji i, time postao najuspešniji evropski i svetski klub u 2022. godini.

"Vaše sponzorstvo bi obezbedilo ne samo održanje visokog kvaliteta rada centra i njegovu pristupačnost za što veći broj dece i omladine, već i za finansiranje pojedinačnih projekata, npr. uređenje našeg tekvondog centra, nabavka sportske opreme i rekvizita, finansiranje troškova za takmičare na međunarodnim turnirima i sl.

Osim toga, naši takmičari mogu postati vaši ambasadori na svakom turniru na kome učestvuju, noseći vaša obeležja na sportskoj opremi.

Time vaša podrška predstavlja ne samo dobitak za vašu firmu, već njome doprinosite i poboljšanju konkurentnosti Srbije kao svetske sile u tekvondo sportu.

U tom smislu bi smo voleli da se upoznate sa nama i direktno popričamo o mogućnostima dugoročne saradnje. Mogućnosti su brojne – izborom nekog vida sponzorstva ili donacije obezbeđujete sebi mesto za logo i link Vaše firme na sajtu, turnirima, radio i TV gostovanjima ili u publikacijama tekvondo centra, kao i na opremi

koju takmičari koriste na turnirima.

Ukoliko ste u mogućnosti da ponudite neki vid sponzorstva ili donacije, molimo Vas da nas o tome obavestite, kako bismo vam dostavili Ugovor o sponzorstvu ili donaciji. Potrudićemo se da Vam se svako sponzorstvo ili donacija na najbolji mogući način u budućnosti isplati.

Za potvrdu sponzorstva ili donacije, kao i za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na telefone +38163366368 (Predrag Kovačić ) ili putem epošte: azijatkd@gmail.com.

Stojimo vam na raspolaganju za sva eventualna pitanja, kao i za posetu našem tekvondo centru.

Unapred se radujemo uspešnoj saradnji i partnerstvu!", navodi se u saopštenju TK Azija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.