Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivunovićev rad na cijeni

Samo nekoliko sedmica nakon što je dobio otkaz u FK Borac iako je "crveno-plave" serijom bez poraza uveo u BHT Premijer ligu BiH mladi stručnjak Vule Trivunović bi mogao da pronađe novi angažman. Nalazi se na listi želja čelnika Kozare iz Gradiške i Zvijezde iz Gradačca.

Trivunović je bio najmlađi trener u istoriji Borca i jedan od rijetkih koji je mandat završio bez poraza pošto je u 17 utakmica na klupi Banjalučana u Prvoj ligi RS imao skor od 15 pobjeda i dva remija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Sjajan rad na Gradskom stadionu nije prošao nezapaženo pa ga na klupi žele Kozara i Zvijezda, ali kako stavi stoje Gradiška je za mladog stručnjaka mnogo primamljivija opcija.

"Zvali su me iz Gradačca i ponudili odlične uslove u odriješene ruke, ali sam morao da im se zahvalim jer mi sin sada polazi u školu i ne mogu opet da napustim porodicu. Potreban sam im. Što se tiče Kozare tačno je da kontakti postoje i uskoro bi možda mogli da počnu i mnogo ozbiljniji pregovori, ali još je rano govoriti o tome", rekao je Trivunović.

Trivunović nije jedini kandidat za trener tima koji se takmiči u Prvoj ligi RS pošto su navodno uspostavljeni kontakti i sa Borčetom Sredojevićem, ali i Igorom Jankovićem. Sredojević je trenutno bez posla, dok je Janković pomoćni teren u seniorskoj reprezentaciji BiH.

Kozara u subotu igra posljednji ovosezonski meč i to u okviru 32. kola Prve lige RS protiv Tekstilac Korta u Derventi. Ovo će biti posljednji meč Velimira Stojnića na klupi tima iz Gradiške pošto iskusnom stručnjaku ističe ugovor i ranije je najavio odlazak iz grada na Savi.

Parovi: Liga za prvaka: Tekstilac Kort – Kozara, Drina – Podrinje. Ranije: Rudar Prijedor – Borac 0:2. Liga za opstanak: Slavija – Zvijezda 09, Sloboda MG – Sutjeska, Borac Š. – Sloga. Svi mečevi igraju se u subotu od 17.30 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.