Tripl-dabl mašina iz Srbije nastavila da melje, sve staje u jedan meč Jokić ili Bjelica?! Entoni Dejvis skakutao oko Bobija kao dete?! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2018, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tripl-dabl mašina iz Srbije nastavila da melje, sve staje u jedan meč Jokić ili Bjelica?! Entoni Dejvis skakutao oko Bobija kao dete?! (video)

Nikola Jokić gura Denver ka doigravanju, dvojica naših igrača će poslednjeg dana sezone odlučiti o poslednjem putniku u plej of. Noćas Pelikansi i Tander overili doigravanje...Pogledajte situaciju sa meča Klipersa i Pelikansa.

Sudar divova u Koloradu doneo je pobedu Srbinu. Nekada "tornjevi" blizanci, sada ljuti rivali su se sjajno borili, Nikola Jokić je sa 15 poena, 11 asistencija i 20 skokova doveo svoj Denver u situaciju da cela sezona stane u poslednji meč protiv Minesote.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Prošle godine Nurkić je eliminisao Nagetse iz doigravanja, čin osvete za odlazak iz tima, noćas je ubacio 20 poena i imao 19 skokova, pobeda je ostala u Denveru.

Za Jokića, ovo je 10. tripl dabl u sezoni, njegov tim je uspeo da se vrati u meč, sa -11 u drugom poluvremenu i da u penal završnici dobije utakmicu. Lilard je promašio šut u finišu, ostao na 25 poena.

MVP: Nikola Jokic

A sus 23 años dirige a los Nuggets a otra victoria ante los Blazers. El partido era a vida o muerte.

15 puntos | 20 rebotes | 11 asistencias | +18#MileHighBasketball pic.twitter.com/iLkF3w7mPV

— The Wing (@TheWingNBA) 10. април 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić o 20 skokova, zvezdi u timu i odlučujućem sudaru s Minesotom

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2018

Nikola Jokić je ponovo zablistao! Novim tripl-dablom protiv Portlanda (15 poena, 20 skokova i 11 asistencija) uspeo je da dovede Denver bukvalno na korak od plasmana u plej-of. Odlučivaće poslednji meč ligaškog dela između Nagetsa i Minesote koji se igra u noći između srede i četvrtka. Posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.