Trio bivših Zvezdaša doneo trofej Cedeviti

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 00:46

Trio bivših Zvezdaša doneo trofej Cedeviti

Uzbudljivo finale je viđeno.

Košarkaši Cedevita Olimpije savladali su Krku posle uzbudljive završnice i po 23. put u istoriji osvojili Kup Slovenije. Slavili su u Ljubljani sa 87:86 (22:28, 23:23, 25:16, 17:19).

Najbolji u poraženom timu bili su nekadašnji igrači beogradske Crvene zvezde. Jaka Blažič imao je 17 poena (4/11 iz igre) i četiri skoka, a 17 je dodao i Nikola Radičević. Srpski bek je upisao i pet asistencija. Centar Alen Omić imao je 16 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i osam skokova.

23rd Spar Cup trophy in the hands of the Dragons! 🐲🐲#ZmajevaDruzina | #PokalSpar pic.twitter.com/SNUfTOwBxn

— Cedevita Olimpija Ljubljana - English (@KKCedOL_EN) February 16, 2024

Krku, koji se bori za opstanak u ABA ligi, je predvodio iskusni plejmejker Jan Špan sa 29 poena (12/22 iz igre) i 6 asistencija, dok je Miha Cerkvenik upisao 19 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.