Trio MSN konačno dobija pravo pojačanje i to besplatno?!

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2016, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trio MSN konačno dobija pravo pojačanje i to besplatno?!

Bio je na pragu da mu karijera potpuno propadne, a sada je na korak od Barselone!

Kako prenosi francuski L'Ekip, Hatem Ben Arfa je započeo pregovore sa Barselonom.

Prema ovom izvoru, čelnici Barselone veruju da bi Ben Arfa mogao da bude idealno rešenje za napad, da pojača konkurenciju na krilnim pozicijima, ali i u ofanzivnom delu veznog reda.

Odlična vest za Barselonu jeste i činjenica da je Ben Arfa slobodan igrač, pošto mu ugovor sa Nicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ističe 30. juna.

Ovaj 29-godišnji Francuz prošlog leta se vratio u Nicu posle neuspele epizode na pozajmici u Halu iz Njukasla, i ove godine je u potpunosti eksplodirao.

Postigao je 17 golova i zahvaljujući njemu Nica se bori za plasman u Ligu šampiona.

L'Ekip tvrdi da se Ben Arfa već sastao sa čelnicima Barse i da su pregovori na dobrom putu.

Pored Ben Arfe, Barselona je zainteresovana i za Kevina Gameira i Alesandra Lakazeta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

‘BOMBA’: Barselona pronašla ekstra pojačanje za ‘0’ evra?

Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2016

Kako javljaju francuski i španski mediji Barselona je pronašla prvo pojačanje ovog leta i to za “dž”.. . Reč je o Hatemu Ben Arfi. Jednom od najtalentovanjih fudbalera sveta u svojoj generaciji, ali sad igraču u najboljim godinama (29). Naime, dve strane su počele pregovore i nema sumnje da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.