Trio Lejkersa poništio Dončićev tripl-dabl VIDEO

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 06:06

Trio Lejkersa "poništio" Dončićev tripl-dabl VIDEO

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa bili su bolji od Dalas Maveriksa (127:110), a gostima nije pomogla ni sjajna partija Luke Dončića.

Slovenac je meč završio sa tripl-dablom (33p+13sk+10as), uz šut 12/24, te 2/9 za tri.

Iako je lopta dosta bila u njegovom posedu, ostali nisu uspeli da ga isprate na adekvatan način.

Derek Lajvli je ubacio 16 poena, te uz to imao i 11 skokova, Ostin Rivs je dodao 14, uz sedam asistencija, Tim Hardavej je ubacio 12, baš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koliko i Kajri Irving, koji je imao i šest asistencija, odnosno pet skokova.

Na drugoj strani Dianđelo Rasel je bio najefikasniji sa 29 poena. Entoni Dejvis je dodao 28, uz 12 skokova i devet asistencija, dok je Lebron Džejms imao 25 poena, osam skokova i isto toliko asistencija.

Prvo poluvreme je bilo rezultatski neizvesno, bolje ga je započeo Dalas, da bi Lejkersi na veliku pauzu odneli minimalno vođstvo.

Usledio je treći kvartal, tokom kojeg su domaći stekli i najubedljiviju prednost do tog trenutka, čak +22, s tim da je u poslednjoj deonici ona narasla do +24.

Dalas je sada na učinku 24-18, dok su Lejkersi nešto lošiji sa skorom 21-21.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.