Trinkijeri želi da napusti Partizan – hoće li krenuti Željkovim stopama?

Izvor: RTS, 29.Jun.2020, 13:20

Trinkijeri želi da napusti Partizan – hoće li krenuti Željkovim stopama?

Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri podneo je danas zahtev za raskid ugovora sa Partizanom, nezvanično saznaje RTS. Kako pišu strani mediji, Italijan se nalazi na raskrsnici – kandidat je da zauzme upražnjeno mesto na klupi minhenskog Bajerna, ali i da nasledi Željka Obradovića u Fenerbahčeu.
Već dugo ne štima na relaciji Andrea Trinkijeri - Ostoja Mijailović, a kako stvari stoje, danas je i definitvno "puklo".

Naime, ljubimac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navijača Partizana, kako saznajemo, zatražio je raskid saradnje, koja je po ranijem ugovoru trebalo da traje do kraja naredne sezone.
On ima opciju da tu mogućnost iz ugovora iskoristi do 25. jula.
U početku u strani mediji spekulisali da je Trnikijeri glavni favorit da sedne na upražnjenu klupu Bajerna iz Minhena, ali se pojavila nova informacija.
Naime, on bi mogao da nasledi Željka Obradovića na klupi Fenerbahčea.
Ranije je i italijanska Gazeta delo sport izvestila da je za dolazak Italijana u Istanbul pozitivan stav izneo i bivši trener turskog tima, popularni Žoc.
Turski mediji podsećaju i na prethodne izjave Trinkijerija o Turskoj, u kojima je u pozitivnom tonu govorio o toj zemlji.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trinkijeri reagovao, rastanak sa Partizanom sve bliži! Poznat naslednik na klupi?

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020

Loše vesti za "crno-bele"...Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri više ne želi da radi u Partizanu...Naime, on je, kako javlja Tanjug, podneo zahtev za raskid ugovora sa "crno-belima"...Prethodno su italijanski mediji javili da je ovaj košarkaški stručnjak "viđen" kao novi strateg Bajerna iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.