Trinkijeri: Već sad moramo da mislimo na plej-of

Izvor: RTS, 08.Mar.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Već sad moramo da mislimo na plej-of

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri uoči utakmice 21. kola ABA lige protiv Igokee izjavio je da ekipa već mora da misli na plej-of. Utakmica Partizana i Igokee igra se u subotu od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.
"Ostale su dve utakmice do plej-ofa i mi moramo već sada ući u koncentraciju koju te utakmice zahtevaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Moramo podići nivo naše igre, a da bismo to uradili, moramo obratiti pažnju na svaki i najsitniji segment, na svaki detalj", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Centar crno-belih Nikola Janković ističe da Igokea dolazi rasterećena i da joj ne smeju dozvoliti da se "raspuca".
"Igokea je u prošlom kolu odigrala dobru utakmicu i zabeležila važnu pobedu protiv Mornara. Verujem da će protiv nas igrati rasterećeno i da će nam biti potrebna maksimalna koncentracija kako im ne bismo dozvolili da se iz te rasterećenosti "raspucaju"", rekao je Janković.
Utakmica između Partizana i Igokee igra se u subotu od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN ČEKA IGOKEU: Trinkijeri upozorava, njegovi igrači moraju da podignu nivo igre (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2019

Utakmica se igra od 19 časova...Do kraja ligaškog ABA lige ostalo je još dva kola, a košarkaši Partizana će u pretposlednjem kolu dočekati Igokeu u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' u subotu od 19 časova. Trener crno-belih Andrea Trinkijeri naglašva da će njegovi igrači morati da zadrže koncentraciju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Trinkijeri: Već sad moramo da mislimo na plej-of

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2019

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri uoči utakmice 21. kola ABA lige protiv Igokee izjavio je da ekipa već mora da misli na plej-of..."Ostale su dve utakmice do plej-ofa i mi moramo već sada ući u koncentraciju koju te utakmice zahtevaju. Moramo podići nivo naše igre, a da bismo to uradili,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.