Trinkijeri: Protiv Trenta da podignemo nivo samopouzdanja

Izvor: RTS, 05.Nov.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Protiv Trenta da podignemo nivo samopouzdanja

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri kaže da je meč protiv Trenta u Evrokupu dobra šansa da njegov tim pobedom poveća samopouzdanje.
"Ova utakmica je velika prilika da budemo bolji, da igrači napreduju i da postanemo tim. Takođe, to je šansa da povećamo nivo samopouzdanja. Biće teško, jer svaka ekipa koja se vraća nakon teškog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poraza uvek pokušava da pokaže reakciju. Potrebno je da budemo veoma koncentrisani i spremni", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Krilni centar Partizana Stefan Janković, takođe, veruje u dobru partiju i trijumf.
"U utakmici protiv Trenta moramo da pokažemo koliko smo odlučni u želji da svakog dana budemo bolji. Oba tima imaju isti skor do sada i ovo je naša šansa da se pozicioniramo iznad našeg narednog rivala", naveo je on.
Meč 6. kola Evrokupa Partizan - Trento igra se u utorak od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri: Trento šansa za povećanje samopouzdanja

Izvor: B92, 05.Nov.2018

Trener Partizana Andrea Trinkijeri kaže da je meč protiv Trenta u Evrokupu dobra šansa da njegov tim pobedom poveća samopouzdanje..."Ova utakmica je velika prilika da budemo bolji, da igrači napreduju i da postanemo tim. Takođe, to je šansa da povećamo nivo samopouzdanja. Biće teško, jer svaka...

Nastavak na B92...

PRILIKA DA POSTANEMO TIM: Evo šta je Trinkijeri rekao pred duel sa Trentom!

Izvor: Kurir, 05.Nov.2018

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Trenta u Evrokupu prilika da crno-beli postanu tim i da povećaju nivo samopouzdanja.

Nastavak na Kurir...

Trinkijeri: Imam samo jednu želju - da napunimo Pionir do vrha i napravimo 40 minuta pakla

Izvor: MozzartSport.com, 05.Nov.2018

Partizan se vraća u Pionir, a novi trener Andrea Trinkijeri prvi put će u tom svojstvu voditi ekipu u beogradskom hramu košarke. Uoči utakmice sa italijanskim Trentom u Evrokupu, trener crno-belih je istakao da je Jadranska lige prioritet, ali da očekuje „pakao“ na tribinama, a da na terenu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.