Triler na Vembliju - Englezi izbacili Hrvate u B diviziju

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2018, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Triler na Vembliju - Englezi izbacili Hrvate u B diviziju

Reprezentacija Engleske je na Vembilju savladala Hrvatsku 2:1 i prvoplasirana prošla u narednu fazu Lige nacija.

U sudaru na sve ili ništa pobednik prolazi grupnu fazu, a gubitnik pada u niži rang. Remi bi odgovarao Špancima.

Prvi pogodak dali su gosti preko solo akcije Andreja Kramarića u 57. minutu, ali je u finalnih petnaest minuta usledio munjeviti preokret.

Andrej Kramarić breaks the deadlock at Wembley! He kept his composure in the box with multiple >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << #England defenders around him, and then his deflected shot gave #Croatia the 1-0 lead!#ENGCRO #NationsLeague pic.twitter.com/edmErUB4uf— #ThankYouDeuce (@JogaBonito_USA) 18. новембар 2018.

Posle izvedenog auta na drugu stativu Hari Kejn je na metar od gola privukao pažnju tri igrača, što je ostavilo samog Lingarda na gol crti - 1:1 u 78. minutu !

#ENGCRO

J.Lingard's goal ..#England

pic.twitter.com/Ye4DpX4yvJ— World Football (@K000RA2018) November 18, 2018

Hrvatima je odgovarao i remi sa golovima, jer bar ne bi ispali, sve dok Hari Kejn u 85. minutu nije zatresao mrežu Kalinića. Eksplozija na punom Vembliju je nastupila.

#ENGCRO

Goal H.Kean's ...come on #England

pic.twitter.com/LM849NDR7Q— World Football (@K000RA2018) November 18, 2018

Posledice su sledeće: Hrvatska, koja je do finala Mundijala došla trijumfom nad današnjim rivalom, pada u niži rang, Španija sa šest bodova je druga, a Engleska sa bodom više prolazi grupnu fazu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.