Trijumfalni povratak Zanetija

Izvor: Press, 09.Nov.2013, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumfalni povratak Zanetija

Favorit je teško došao do bodova u meču sa povratnikom u elitnu konkurenciji. Kada je golman Livorna Bardi posle pola sata igre ubacio loptu u sopstvenu mrežu, činilo se da će tim Valtera Macarija rutinski do trijumfa.
Međutim, gosti su se umešno branili, čak nekoliko puta zapretili izjednačenjem, a sve dileme otklonio je Nagatomo pogotkom tek u sudijskoj nadoknadi.
Sedmom pobedom ove sezone Inter je preuzeo četvrto mesto na tabeli sa šest bodova zaostatka za vodećom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Romom.
UTAKMICA U MILANU OBELEŽENA JE POVRATKOM NA TEREN LEGENDARNOG KAPITENA INTERA HAVIJERA ZANETIJA. Četrdesetogodišnji argentinski defanzivac zaigrao je prvi put posle šest meseci i oporavka od povrede Ahilove tetive.
Zaneti je odigrao poslednjih osam minuta utakmice zamenivši Tajdera.
Srpski internacionalac Zdravko Kuzmanović presedeo je ceo meč na klupi nero-azura.
Ranije večeras Katanija je izborila minimalnu, ali dragocenu pobedu nad Udinezeom (1:0), u čijem su dresu standardno odigrali golman Željko Brkić i Dušan Basta.
Rezultati:
Inter - Livorno 2:0 (Bardi 30. autogol, Nagatomo 90+1)
Katanija - Udineze 1:0 (Lopez 30. penal)
Sutra se sastaju Ðenova - Verona, Roma - Sasuolo, Atalanta - Bolonja, Kaljari - Torino, Kjevo - Milan, Parma - Lacio, Fiorentina - Sampdorija i Juventus - Napoli.
Tabela: Roma 31 bod, Napoli i Juventus po 28, Inter 25, Verona 22, Fiorentina 21, Lacio 15, itd.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.