Trijumf Šifrin u Kilingtonu

Izvor: B92, 29.Nov.2021, 01:01

Trijumf Šifrin u Kilingtonu

Američka skijašica Mikaela Šifrin pobedila je na slalomskoj trci, koja je u okviru Svetskog kupa održana u američkom Kilingtonu.

Šifrin je do prve ovosezonske pobede u slalomu došla vremenom 1:38,33 minuta, dok je drugo mesto posle greške u drugoj vožnji zauzela Slovakinja Petra Vlhova, sa zaostatkom od 0,75 sekundi.

Poslednje mesto na pobedničkom podijumu zauzela je Švajcarkinja Vendi Holdener, koja je za Amerikankom zaostala 0,83 sekunde.

U ukupnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poretku Svetskog kupa, nakon pet održanih takmičenja, vodi Šifrin sa 360 bodova, Vlhova, osvajačica Velikog kristalnog globusa prošle sezone zauzima drugo mesto sa 20 bodova manje, a treća je takmičarka iz Slovenije Andreja Slokar (210).

Narednog vikenda u kanadskom Lejk Luizu trebalo bi da se održe dva spusta i jedna superveleslalom trka u konkurenciji skijašica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.