Trijumf Radničkog u Novom Sadu

Izvor: Studnel.com, 17.Okt.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf Radničkog u Novom Sadu

Domaći tim je u prvom delu meča diktirao tempo igre i više pokušavao da dođe do gola, ali bez uspeha. Vojvođani su imali nekoliko prilika, ali je dobro intervenisao golman gostiju Aleksandar Jovanović. Sa druge strane, i Radnički je imao nekoliko ozbiljnijih prilika, a blizu postizanja gola u nekoliko navrata bio je Nikola Ašćerić. U nastavku meča niški tim je došao do svoje igre. Učestali napadi doneli su gostima prednost u 71. minutu, kada je Saša Marjanović matirao čuvara mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << domaćih Kordića. Sedamnaest minuta kasnije Nišlije su udvostručile prednost, nakon duela nekadašnjeg igrača Radničkog Rosića i Đuričkovića u šesnaestercu domaćih, sudija Filipović je dosudio kazneni udarac. Siguran sa bele tačke bio je upravo Đuričković, koji je stavio tačku na ovaj meč.
Radnički će u narednom kolu ugostiti Rad na Čairu.
U prvom meču 14. kola Superlige, Crvena zvezda je bila bolja od Rada sa 3:0. Ostali mečevi na programu su u nedelju.

fudbalski klub radnicki nisfudbalski klub vojvodina14 kolosuperligapobeda

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

Pobeda Radničkog u Novom Sadu

Izvor: NTV.rs, 17.Okt.2015

Fudbaleri Radničkog savladali su Vojvodinu u 14. kolu Superlige rezultatom 2:0, na poluvremenu je bilo 0:0. Domaći tim je u prvom delu meča diktirao tempo igre i više pokušavao da dođe do gola, ali bez uspeha. Vojvođani su imali nekoliko prilika, ali je uvek odlično intervenisao golman gostiju...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.