Trijumf Katrin Cetel u slalomu

Izvor: RTS, 17.Jan.2010, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf Katrin Cetel u slalomu

Austrijanka Katrin Cetel pobedila je na Pohorju u slalomu u trci koja se boduje za Svetski kup.

Cetelova je na stazi Radvanje kod Maribora u dve trke ostvarila kombinovano vreme od jedne minute i 42,98 sekundi.

Drugo mesto osvojila je Slovenka Tina Maze, koja je u drugoj trci bila najbrža i uspela da napreduje sa devetog na drugo mesto sa zaostatkom od 0,71 sekunde.

Nemica Marija Riš završila je na trećem mestu sa zaostatkom od 1,28 sekundi i u ukupnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << plasmanu je preuzela vođstvo od Amerikanke Lindzi Von.

Jedna od favoritkinja, Austrijanka Marliz Šild, koja je posle prve trke vodila sa više od sekunde prednosti, u drugoj je trci zakačila kapiju u donjem delu staze.

Katrin Cetel ostvarila je ovom pobedom drugi trijumf u samo dva dana, pošto je prethodno na Pohorju slavila i u veleslalomu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.