Trijumf Budućnosti: Barselona pala u Morači, ovacije za Pešića (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf Budućnosti: Barselona pala u "Morači", ovacije za Pešića (VIDEO)

Budućnost Voli stigla do treće pobede u Evroligi.

U okviru 11. kola Evrolige Budućnost je pobedila Barselonu rezultatom 67:64 (14:15, 17:18, 15:13, 21:18), a u centru pažnje pred sam početak bio je Svetislav Pešić.

Srpski trener iz Pirota je dobio veliki aplauz nakon ulaska na parket, crnogorska publika očigledno prilično ceni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << našeg stručnjaka.

Svetislav Pesic gets standing ovation from @KKBuducnostVOLI crowd

Ovació per al coach Pesic en la seva sortida a pista

Ovación cerrada para Pesic

#ForçaBarça! pic.twitter.com/F999T8ItOk— Barça Basket (@FCBbasket) December 6, 2018

Junak trijumfa bio je Nemanja Gordić, koji je u ključnim momentima vezao osam poena.

Drama i neizvesnost obeležili su ceo tok meča, pošto nijedna ekipa nije uspela da stekne neku veću prednost koja bi obezbedila nešto mirniji završetak utakmice.

Zahvaljujući tako čvrstoj igri u odbrani viđeno je mnogo preokreta i rezultatskih klackalica.

Bio je ovo treći vezani trijumf Budućnosti u "Morači", pošto su prethodno savladani Baskonija i CSKA, dok je Barselona doživela peti poraz.

Najefikasniji u pobedi Podgoričana bili su Erl Klark i Nemanja Gordić sa po 12 poena, dok je Danilo Nikolić doprineo sa 11. U redovima Barselone istakli su se Adam Hanga sa 12 i Ante Tomić sa 10 koševa i oni su ujedno bili jedini sa dvocifrenim učinkom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.