Trifunovićeva posle Seula: Dobra priprema za SP

Izvor: B92, 25.Nov.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunovićeva posle Seula: Dobra priprema za SP

Rukometašica Srbije Jelena Trifunović zadovoljna je nastupom tima na turniru u Južnoj Koreji.

Trifunovićeva smatra da je to bila dobra provera za predstojeće Svetsko prvenstvo u Japanu.

Srpske rukometašice na turniru u Seulu ostavrile su dve pobede, protiv domaće selekcije i Mađarske uz jedan poraz, kada su ih Ruskinje ubedljivo savladale.

Pročitajte još Srpkinje spremne za Svetsko prvenstvo

"Ovaj turnir nam je baš dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << došao kao priprema za Svetsko prvenstvo. Bilo je potrebno vremena da se oporavimo od vremenske razlike sa kojom smo se suočili. Utakmica sa Madjaricama je bila najbolja. Bile smo borbene u odbrani, a kada je tako, dolaze i golovi. Odbrana je presudila. Imali smo mali pad koncentracije u drugom poluvremenu, ali sve u svemu možemo biti zadovoljne. Bila je ovo dobra proba pred Kumamoto", rekla je Trifunovićeva za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Svetsko prvenstvo održaće se u japanskom gradu Kumamoto od 30. novembra do 15. decembra.

Srbija će prvenstvo otvoriti u subotu susretom protiv Angole od 7 sati, a rivali u grupi A još su Norveška, Slovenija, Kuba i Holandija.

Raspored Srbije u grupnoj fazi SP:

30. novembar:

7.00 Srbija – Angola

2. decembar:

3.30 Kuba – Srbija



3. decembar:


11.30 Norveška – Srbija



5. decembar:


9.00 Srbija – Holandija



6. decembar:


6.00 Srbija Slovenija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trifunovićeva: Dobra priprema za Svetsko prvenstvo

Izvor: RTS, 25.Nov.2019

Rukometašica Srbije Jelena Trifunović izjavila da je zadovoljna nastupom tima na turniru u Južnoj Koreji i da je to bila dobra provera za predstojeće Svetsko prvenstvo u Japanu. . Srpske rukometašice na turniru u Seulu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.