Tri velikana zakucala na vrata Bajerna!

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020, 13:43

Tri velikana zakucala na vrata Bajerna!

Gvardiola ima prednost.

Klub iz Minhena i dalje ne odustaje od Liroja Sanea.

Krilni igrač "građana" je takođe zainteresovan da se vrati u Bundesligu, ali jasno da će Siti hteti da dobrano naplati. Ipak možda se pojavilo i lakše rešenje, po džep Bavaraca definitivno.

Nemački Skaj Sport prenosi kako Mančester Siti, ali i Real Madrid i Barselona prate Kingslija Komana!

Francuz je ove sezone na 24 utakmice postigao po pet golova i asistencija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << U Minhenu je prvo bio na dvogodišnjoj pozajmici iz Juventusa da bi ga Bavarci i u potpunosti otkupili za 23 miliona evra 2017. godine.

Ovog puta ako do transfer dođe Bajern bi ga pustio za sumu od oko 55 miliona evra. Nemački mediji spominju da bi engleski Siti mogao da napravi razmenu oko Sanea uz doplatu sa strane bundesligaša.

"El Klasiko" tandem je takođe u potrazi za krilima, oba kluba su skoro sarađivala sa Bavarcima. Barselona im je pozajmila ove sezone Kutinja dok je sezonu pre Džejms Rodrigez nosio opremu šampiona BL.

Kingsli Koman ipak ima favorita. Francuski ofanzivac je u nedavnom intervjuu za Eursport naglasio da je Pep Gvardiola najbolji trener na svetu. Dvojac je imao prilike da sarađuje u Gvardiolinoj zadnjoj sezonu u Minhenu, da li će dobiti ovog leta i drugu priliku?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.