Tri šamara, Real doživeo slom u Eibaru!

Izvor: B92, 24.Nov.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri šamara, Real doživeo slom u Eibaru!

Fudbaleri Reala doživeli su peti poraz u ovoj sezoni Primere. Klupski prvak Evrope je potučen do nogu na gostovanju Eibaru u Baskiji (3:0).

Bila je to još jedna slaba partija izabranika trenera Santjaga Solarija. Kao da pauza nije prijala Madriđanima pa su posle dve pobede ponovo krenuli po starom.

Bio je to ujedno i prvi poraz Solarija od kako mu je predsednik Florentino Perez ukazao poverenje da nastavi sa radom po odlasku Hulena Lopetegija.

Eibar je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poveo u 16. minutu. Posle centaršuta sa leve strane stvorila se gužva pred golom kraljevskog kluba, najspretniji je bio Gonzalo Eskalante koji je loptu bukvalno ugurao u mrežu gostiju.

Domaćin je prednost dublirao u 51. minutu. Bila je to ponovo brza akcija Eibara po levoj strani, Serhio Enrih je ostavljen sam na desetak metara od gola, preciznim udarcem pogodio je desni donji ugao gola Madriđana.

Tibo Kurtoa je i po treći put savladan i to šest minuta kasnije. Enrih se ovog puta našao u ulozi asistenta, Kike je iz neposredne blizine uspeo da prosledi loptu u mrežu Reala.

Real je za 90 minuta imao svega nekoliko prilika, ali Benzema i Bejl nisu bili na visini zadatka, pa je poraz bio logična posledica dešavanja na terenu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bruka Reala u Eibaru!

Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2018

Fudbaleri Real Madrida doživeli su peti ligaški poraz ove sezone, a prvi otkad je Santijago Solari postao glavni trener, pošto je bolji bio Eibar sa 3:0...U prvom poluvremenu Real je jalovo napadao, stvorio nekoliko polušansi, opravdano je poništen gol Bejla zbog ofsajda, a dobru priliku imao je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.