Tri medalje za Srbiju na SP u streljaštvu!

Izvor: BKTV News, 05.Sep.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri medalje za Srbiju na SP u streljaštvu!

Srpski predstavnici na svetskoj smotri najboljih strelaca okitili se trima odličjima - sva tri srebrna!

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović u disciplini vazdušni pištolj osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji i došla do prve srpske norme za Olimpijske igre u Tokiju.

Arunović je imala rezultat od 239,8 krugova, za 1,3 lošiji od Grkinje Ane Korakaki, osvojivši svoju petu svetsku medalju.

Na šampionatu u Čangvonu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << srebro je osvojio i Damir Mikec u disciplini malokalibarski pištolj na 50 metara, koja nije u olimpijskom programu.

Mikec je imao 562,3 kruga, za 1,9 slabije od Indijca Oma Prakaša Mitarvala, dok je treći bio Korejac Demjung Li sa 560,4.

Treće srebro za Srbiju doneli su u ekipnoj konkurenciji malokalibarskim pištoljem Mikec, Duško Petrov i Dimitrije Grgić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.