Tri kluba jure Sakoa, ali postoji jedan problem!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri kluba jure Sakoa, ali postoji jedan problem!

Francuski internacionalac je na izlaznim vratima Liverpula, ima zainteresovanih ali Sako mora da pristane na jedan uslov.

Nema sumnje da je Mamadu Sako vrhunski defanzivac, ali je mu je nedostatak discipline često pravio probleme.

Sada je u lošim odnosima sa strukom Liverpula, trenira sa U23 timom, čini se da mu je odlazak iz kluba jedini izlaz.

Liverpul navodno traži 20 miliona evra za njegove usluge, ali i da neki klub uspe da spusti ceni ili 'pak ponudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << traženu svotu, problem je Sakoova plata.

Naime, bivši fudbaler PSŽ-a na "Enfildu" zarađuje 105 hiljada funti nedeljno, što je količina koji zainteresovane strane ne mogu da ponude.

Interesovanje su pokazali Sevilja, Sautempton i Svonsi, niko od njih nije spreman toiko da mu ponudi.

Videćemo da li je fudbaler "Redsa" spreman na smanjenje plate, ili će u rezervnom timu sačekati da mu istekne aktuelni ugovor sa klubom, pa da onda promeni sredinu.

Sevilla, Southampton and Swansea interested in Liverpool defender Mamadou Sakho but can't match £105,000 a week he's on at Anfield

— Kaveh Solhekol (@SkyKaveh) 13. јануар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.