Tri kluba bi najboljeg golmana sveta, da li mu je nađena i zamena?

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri kluba bi najboljeg golmana sveta, da li mu je nađena i zamena?

Možda bi ovo bio najbolji posao za sve.

Mančester junajted je u problemu, nikako da se dogovore sa Davidom De Heom, koji ima ugovor sa klubom do leta 2020. godine.

Već godinu i po dana pokušavaju da produže saradnju sa španskim čuvarom mreže, ali ne uspevaju da se dogovore oko primanja.

De Hea navodno zahteva platu od 350 hiljada funti nedeljno (410 hiljada evra), a uprava Junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to nije spremna da mu ponudi.

Situaciju prate tri kluba, u pitanju su Pari sen Žermen, Juventus i madridski Real.

Odavno je Real zainteresovan za De Heu, ali nisu uspevali da ga dovedu, sećamo se i kada je Van Gal sedeo na klupi "Đavola" priče da je transfer španskog reprezentativca u Real bio dogovoren leta 2015. godine, ali da je na kraju sve propalo zbog problema sa faks mašinom.

U međuvremenu je u Madrid stigao Tibo Kurtoa, mada se Belgijanac nije još uvek dobro pokazao u španskoj prestonici i Zidan će po svemu sudeći šansu dati Kejloru Navasu.

Ipak, angažovanje bivšeg golmana Čelsija na kraju bi moglo da se ispostavi kao ključno u angažovanju Davida De Hee za "Los Blankose".

Šuška se da bi Real za golmana Mančestera na leto mogao da ponudi upravo Kurtou, pa čak i Gereta Bejla u paketu sa Belgijancem.

Čini se da ovakvu ponudu Junajted ne bi bio u stanju da odbije, videćemo kako će se sve razvijati kada krene prelazni rok.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.