Izvor: B92, 02.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri igrača iz SCG na listi povredjenih

Tri košarkaša iz Srbije i Crne Gore počeće novu NBA sezonu na listi povredjenih.

Posle relativno male minutaže i promenljivih igara u predsezoni Finiks Sansi stavili su Žarka Čabarkapu na listu povredjenih. Novi centar Lejkersa Vlade Divac će takodje propustiti najmanje pet utakmica zbog povrede ledja, koju "vuče" već više od mesec dana, dok će i Aleksandar Radojević poceti sezonu u odelu umesto u dresu Jute Džez.

Radojević se posle pet godina odsustva i jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone u Torontu uz epizode u Denveru i Milvokiju vratio u NBA, ali je posle nastupa u predsezoni, Juta odlučila da ga ne stavi medju 12 igrača na koje će Džeri Sloun računati u prvom meču, upravo protiv Lejkersa. Dolaskom Nenada Krstića u Nju Džersi i povratkom Radojevića, Srbija i Crna Gora imaće najviše košarkaša posle SAD u najjačoj ligi na svetu - čak 11.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.