Trezege dobio gradski derbi

Izvor: B92, 30.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trezege dobio gradski derbi



Fudbaleri Juventusa pobedili su Torino rezultatom 1:0 u poslednjem meču šestog kola Serije A. Pobedu "bjankonerima" u prvom gradskom derbiju posle četiri godine doneo je David Trezege kontroverznim golom u 93. minutu. Juve je zadržao korak sa liderom Serije A Interom, od kojeg ima bod manje. Torino je sada sedamnaesti, sa četiri boda, i dalje bez pobede.

U izjednačenoj utakmici domaći Torino je uglavnom imao inicijativu, ali je izgledalo da će 222. Derby >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << della Molle biti završen bez golova.

Na sredini petominutne nadoknade David Trezege se našao daleko iza odbrane Torina, ali se povukao iz ofsajda neopaženo, lopta je zakačila Delafjorea i pala u noge francuskog reprezentativca, koji je brzo reagovao i pogodio gornji desni ugao Serenijevog gola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.