Trenutno im je glavni igrač, a ne znaju mu prezime

Izvor: Mondo, 26.Dec.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenutno im je glavni igrač, a ne znaju mu prezime

Marko Arnautović je u sjajnoj golgeterskoj seriji, pa bi u Vest Hemu mogli da nauče kako se preziva...

Foto: Guliver/Getty images/Richard Heathcote

Vest Hem je klub duge tradicije, poznat u svetu, međutim, trenutno u klubu ne rade u skladu sa reputacijom.

Ekipa se posle 20 utakmica Premijer lige nalazi na samo bod od opasne zone, a na "Boksing dej" je odigrala nerešeno sa Bornmutom u gostima - 3:3.

Bila je to vrlo uzbudljiva utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pošto su "čekićari" poveli, pa gubili 1:2, a zatim golovima Marka Arnautovića u 81. i 89. minutu ponovo stigli do prednosti. Kalum Vilson im je, ipak, pokvrio slavlje u trećem minutu nadoknade...

Dvostruki strelac, Arnautović, trenutno je u najboljoj formi od svih igrača Vest Hema, pošto je postigao pet golova u poslednjih pet prvenstvenih utakmica - koliko je dao u 38 utakmica pre toga.

To, ipak, kao da je promaklo ekonomu kluba iz Londona, pa je reprezentativac Austrije u utorak na stadionu "Vitaliti" nosio dres sa pogrešno napisanim prezimenom - Arnoutović.

Foto: Guliver/Getty images/Steve Bardens

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.