Trenutak za pamćenje – Rekobin sin dao gol za tim koji vodi njegov slavni otac

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 01:12

Trenutak za pamćenje – Rekobin sin dao gol za tim koji vodi njegov slavni otac

Jeremija Rekoba (20) postigao je gol za Nasional u prijateljskoj utakmici sa Unionom, prvi za seniore ekipe iz Montevidea koju vodi njegov slavni otac Alvaro.

Poput njegovog oca Rekoba junior je postigao efektan gol, baš kao što je to često radio njegov "stari" - i učinio ga ponosnim.

Jeremija se još uvek nije probio do prvog tima Nasionala, trenutno igra za "B" postavu, ali bi ga ovakvi potezu mogli dovesti do važnije uloge u najjačoj postavi.

Momak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je rođen u Komu, Italija, zemlji u kojoj je njegov otac igrao sa velikim uspehom, pokazao je u datoj situaciji savršenu tehniku udarca.

Bio je to perfektan šut desnom nogom posle asistencije sa levog krila. Rekoba je "otvorio stopalo" i udarcem iz prvog dodira smestio loptu u gornji ćošak gola Uniona.

Iako je to tek bio gol u prijateljskoj utakmici, činjenica da ga je postigao naslednik jednog od najvećih igrača u istoriji Urugvaja proizveo je jaku prepoznatljivu i glasnu emociju i kod komentatora, i kod samog Jeremije, saigrača, ali i kod tata Rekobe koji je, čini se, pokušao da sakrije osećaj sreće zbog sina.

Nije se na njegovom licu mogao prepoznati osmeh, ali je potpuno jasno da će ovaj trenutak pamtiti dok je živ.

Rekoba je legenda Nasionala, iz tog kluba je krenuo ka Evropi, a po povratku sa Starog kontineta četiri poslednje godine karijere proveo je kao igrač u Nasionalu. Od prošle godine je trener prvog tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.