Trentin pobednik 17. etape na Tur dFransu

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trentin pobednik 17. etape na Tur d'Fransu

Biciklista Mičelton-Skota Italijan Mateo Trentin pobednik je današnje 17. etape Tur d'Fransa, vožene od Pon du Gara do Gapa, duge 200 kilometara.

Trentin je pobedio rezultatom četiri sata, 21 minut i 36 sekundi i ostvario treću etapnu pobedu na Turu u karijeri, ali prvu od 2014. godine.

On je bio u vođstvu veći deo etape, nakon što se nešto malo posle starta odvojio sa grupom takmičara, od koje je "pobegao" 14 kilometara pre cilja.

Biciklista Kvik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Stepa Danac Kasper Asgren bio je drugi sa zaostatkom od 37 sekundi, a treći je bio Belgijanac Greg van Avermat iz ekipe CCC sa 41 sekundom zaostatka.

Posle 17 etape nije bilo promena u generalnom plasmanu, biciklista Kvik Stepa Žulijan Alafilip je i dalje vodeći sa 69 sati, 39 minuta i 16 sekundi, ispred Gerajnta Tomasa iz ekipe Ineos, koji zaostaje minut i 35 sekundi.

Naredna 18. etapa dužine 208 kilometara na programu je u četvrtak od Ambrena do Valuara.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tur de Frans - Kintani 18. etapa, Alafilip i dalje vodeći

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 19:29

Kolumbijski biciklista Nairo Kintana iz Movistara pobednik je današnje 18. etape Trke kroz Francusku...Kintana je 208 kilometara etape od Ambrena do Valuara, prve od tri u Alpima, završio za pet sati i 34,15 minuta...Drugi kroz cilj, sa 1,35 minuta zaostatka, prošao je Francuz Roman Barde, dok je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.