Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 19:20

Treninzi Dortmunda za klasu jači, ponovo su tu Rojs i Haland

Uz zadovoljstvo direktora Corka

Treninzi Borusije iz Dortmunda su jači za klasu. Na njima su danas bili Marko Rojs i Erling Haland, što je izazvalo veliko zadovoljstvo među članovima stručnog štaba i čelnika kluba, pre svih sportskog direktora Mihaela Corka, koji nije skidao osmeh.

Taj osmeh bio je posledica pre svega povratka Marka Rojsa, koji je u februaru u Bremenu doživeo neugodnu povredu primicača i pauzirao čitava tri meseca. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Delovalo je da bi sezona za njega mogla da bude u potpunosti gotova, ali se on danas pojavio na treningu. Naravno, Rojs je još uvek prilično daleko od takmičarske forme, ali će postepeno pojačavati opterećenje u narednim danima.

"Ovo je pozitivan signal", sa velikim zadovoljstvom je poručio Cork kada je video prisustvo Corka i Halanda na treningu, a prenosi Kiker.

Sa druge strane, Norvežanin se povredio u derbiju sa Bajernom, posle sudara sa arbirtorm Tobijasom Štilerom, posle čega je propustio mečeve sa Paderbornom (6:1), Hertom (1:0). Ipak, očekuje se da bude potpuno spreman za meč sa Fortunom u Dizeldorfu naredne subote (15.30).

Marko Rojs je zabeležio 26 nastupa ove sezone i postigao 12 golova, uz sedam asistencija, dok je Erling Haland od dolaska u Dortmund postigao 10 golova na 11 mečeva u Bundesligi i još jedan u Kupu Nemačke.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.