Treneru, srećan ti rođendan!

Izvor: Mondo, 09.Mar.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treneru, srećan ti rođendan!

Željko Obradović napunio je 55 godina na dan velikog istanbulskog derbi susreta sa Galatasarajem.

Foto: instagram.com/fenerbahceulker/

Najtrofejniji evropski trener, osvajač osam kontinentalnih titula sa četiri kluba, u ponedeljak je radno proslavio 55. rođendan, poslednjim pripremama za gostovanje Galatasaraju i utakmicom čiji početak je zakazan za 19.30 časova.

Željko Obradović bavi se trenerskim poslom od leta 1991. i za to vreme se odmarao samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jedne sezone (2012/13).

Ovo mu je druga sezona na klupi Fenerbahče Ulkera, sa kojim vodi na tabeli turskog prvenstva i na najboljem je putu da ga uvede među osam najboljih u Evropi, što bi trebalo da bude samo međukorak ka prvom plasmanu Fenera na Fajnal for Evrolige.

Evo delića atmosfere sa treninga, na kome su igrači i stručni štab iznenadili Obradovića tortom zanimljivog izgleda.

Procenite i koliko verno je poslastičar napravio figuricu samog Žoca! U redakciji MONDA saglasni smo da više liči na slovenačkog trenera Aleša Pipana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.