Trenerska vrteška se nastavlja - pre četiri godine je bio šampion, sada se vraća u Premijer ligu?

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenerska vrteška se nastavlja - pre četiri godine je bio šampion, sada se vraća u Premijer ligu?

Nekadašnji menadžer Mančester sitija bi uskoro mogao ponovo da bude u Premijer ligi.

Čovek koji je sa Mančester sitijem u sezoni 2013/14 osvojio Premijer ligu sustigavši Liverpul u samoj završnici, Manuel Pelegrini, sada bi ponovo mogao da sedne na klupu jednog kluba iz tog takmičenja.

Radi se o Vest Hemu koji je imao inicijalne razgovore sa njim.

Pregovori su u toku oko preuzimanja tog kluba, ali blokada koja se odmah javila jeste plata, Pelegrini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće sigurno raditi za novac koji je ispod njegovog renomea.

Čileanac je trenutno trener ekipe Hebei u Kini gde sigurno ima ogroman novac po sezoni i neće se tako lako odlučiti za povratak u Premijer ligu.

Dejvid Mojes je danas i definitivno napustio Vest Hem pošto mu je ugovor pri isteku, očigledno da uprava tog kluba nije zainteresovana za nastavak saradnje sa njim.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.