Trener i strani fudbaleri Dinama napustili Tbilisi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener i strani fudbaleri Dinama napustili Tbilisi

FRANKFURT - Trener fudbalera Dinama iz Tbilisija Rajner Cobel i svih šest internacionalaca napustili su danas glavni grad Gruzije i otputovali u Nemačku zbog borbenih dejstava u toj bivšoj sovjetskoj republici na Kavkazu.

Trener i šest igrača otputovali su autobusom do granice sa Jermenijom, prešli granicu peške i odatle drugom autobusom otišli u Jerevan gde su kupili avionske karte do Nemačke.

U Dinamu iz Tbilisija nastupa šest stranih fudbalera - dva iz Gabona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedan iz Australije, Slovačke, Češke i dvadesetogodišnji crnogorski internacionalac Ilija Spasojević koji je ranije nastupao za Crvenu Stijenu, Sutjestku, Budućnost, Vojvodinu i ČSK iz Čelareva.

"Strateški položaji gruzijske vojske oko Tbilisija su napadnuti i mi smo morali da odemo", rekao je Cobel novinarima nakon što je doputovao u Nemačku.

Ruske i gruzijske snage sukobljavaju se od petka nakon što je Gruzija vojno intervenisala na teritoriji odmetnute pokrajine Južne Osetije, čiji su stanovnici uglavnom državljani Rusije i koja je bila pod kontrolom ruskih mirovnih snaga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.