Trener fudbalera Pari Sen Žermena produžio ugovor

Izvor: TV Arena Sport, 11.Feb.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener fudbalera Pari Sen Žermena produžio ugovor

Trener fudbalera Pari Sen Žermena, Loran Blan, produžio je ugovor sa tim francuskim klubom do juna 2018. godine.

Blanu je dosadašnji ugovor isticao na kraju sezone.

Novim, dvogodišnjim ugovorom s nekadašnjim selektorom Francuske, PSŽ je stavio tačku i na medijske spekulacije da će Žoze Morinjo sesti na klupu tog kluba na kraju sezone.

"Klub ima ambicije i u francuskom šampionatu i u Evropi, a mi ćemo učiniti sve da te ciljeve ostvarimo. Spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << smo", rekao je Blan.

Blan je preuzeo PSŽ 2013. godine kada je na toj funkciji zamenio Karla Ančelotija. On je sa klubom iz Pariza do sada osvojio dve titule u šampionatu Francuske, ali nije uspeo da prodje dalje od četvrtfinala Lige šampiona.

PSG će u 26. kolu francuskog šampionata igrati protv ekipe Lille u subotu, 13. februara.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.