Trener Voždovca kritikovao odlaganje utakmica: Nije mi jasno

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 19:39

Trener Voždovca kritikovao odlaganje utakmica: Nije mi jasno

Trener Voždovca Marko Savić rekao je da očekuje težak meč superligaški protiv Čukaričkog.

Dodao je da se nada da će njegova ekipa moći, pre svega, fizički da isparira timu sa Banovog brda.

Fudbaleri Voždovca u nedelju od 17.30 gostuju Čukaričkom, u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

"Čukarički je podigao formu, što se videlo najviše na duelima sa Spartakom i u drugom poluvremenu protiv Genka kada su bili fenomenalni. Znamo da se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o kvalitetnom timu sa vrhunskim pojedincima", rekao je Savić, prenosi klub.

"Fizički su veoma moćni i nadam se da ćemo u tom segmentu uspeti da im ispariramo, a ukoliko uspemo u tome onda će i naši kvaliteti doći do izražaja. Svakoj utakmici pristupamo sa željom da pobedimo, tako da i na Banovo brdo idemo da uzmemo tri boda", dodao je on.

Čukarički je jedan od tri srpska predstavnika u evropskim takmičenja, a uoči duela sa ekipom sa Dušanovca odmerili su snage sa Genkom u Ligi konferencije.

"Siguran sam da svim našim klubovima evropske utakmice mnogo znače, jer je i igračima mnogo lakše da posle tog nivoa odigraju meč domaćeg šampionata. Mislim da je zbog toga Čukarički u prednosti. Ne smatram da su obaveze na međunarodnoj sceni bilo kakav hendikep za naše timove, već može da im bude vrhunska priprema za duele u ligi i nije mi jasno zašto se utakmice u prvenstvu odlažu", rekao je Savić.

Trener Voždovca je naveo i da za ovu utakmicu može da računa na sve igrače, sem na povređenog Andriju Lazarevića.

Pred 11. kolo domaćeg šampionata, Voždovac je peti na tabeli sa 15 bodova, koliko ima i Čukarički na četvrtoj poziciji, uz meč manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Subotica: Fudbaleri Spartaka danas gostuju TSC-u

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Okt.2023, 13:42

SUBOTICA – Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi nakon poraza od Čukaričkog pred svojom publikom danas gostuju ekipi TSC u okviru 11. kola Mozzart bet Super lige. Utakmica u Bačkoj Topoli se igra sa početkom od 17:30 časova. Predstojeću utakmicu najavio je Aleksandar Keržakov, šef struke subotičkog...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.