Trener TSC pred Inđiju: Verujem u još jednu pobedu

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener TSC pred Inđiju: "Verujem u još jednu pobedu"

Trener fudbalera TSC Zoltan Sabo rekao je danas da očekuje težak meč protiv Inđije, ali je istakao da veruje u još jednu pobedu svoje ekipe.

"Inđija je bolja nego prošle sezone, pojačali su se, imaju dobrog trenera koji zna šta hoće, ali mi ćemo svoju igru igrati i verujem u još jednu pobedu", rekao je Sabo.

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju na svom terenu u Senti dočekuju ekipu Inđije, u šestom kolu Super lige Srbije.

TSC je, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pet odigranih kola, druga na tabeli sa 13 bodova, koliko ima i trenutno prvoplasirana Vojvodina. Na drugoj strani, Inđija je sedma sa sedam bodova.

Napadač Nenad Lukić, strelac dva gola u meču sa Vojvodinom, rekao je da dobro poznaje Inđiju i naveo da njegova ekipa ne bi trebalo da ima problema da upiše nova tri boda ako bude igrala kako ume.

"Očekujem još jednu pobedu, iako je Inđija ozbiljna i jaka ekipa, mislim da sve zavisi od nas", kazao je Lukić.

Defanzivac Nebojša Skopljak dodao je da je ekipa Inđije stari poznanik, koji se pojačao i sada je jači protivnik, protiv koga će svakako biti izazovno igrati.

Skopljak je u prethodnoj utakmici sa Vojvodinom, zadobio lakšu povredu, od koje se oporavio, pa će biti na raspolaganju treneru, kao i golman Nenad Filipović.

Utakmica se igra u nedelju od 20.00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Svečano u Senti: TSC dočekuje Inđiju pod reflektorima

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2019

Prvi put u istoriji fudbalska utakmica u Senti igraće se pod svetlošću reflektora. TSC će u nedelju uveče (20.00) dočekati Inđiju, a ogromno je interesovanje za ovaj duel, ne samo zbog odličnih igara kluba iz Topole, koji deli prvo mesto na tabeli posle pet odigranih kola, već I zbog toga što...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.