Trener Sakramenta nahvalio Petruševa: Veoma sam srećan zbog njega, biće dobar u Olimpijakosu

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 20:10

Trener Sakramenta nahvalio Petruševa: Veoma sam srećan zbog njega, biće dobar u Olimpijakosu

Trener Sakramento Kingsa Majk Braun je pohvalio bivšeg igrača, sprskog reprezentativca Filipa Petruševa.

Petrušev je našao angažman i mesto gde bi mogao se zadrži.

Nije se izborio za prostor u NBA ligi, te je nedavno pojačao grčki Olimpijakos.

Petrušev je sezonu započeo u Filadelfiji, ali nedugo nakon starta je trejdovan u Sakramento Kingse. Tamo nisu računali na njega pa se vratio u Evropu.

Iako nije dobio šansu u Sakramentu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trener Kingsa, Majk Braun, imao je samo reči hvale za srpskog reprezentativca.

"Kratko je bio kod nas. Mlad je igrač, ali ima dosta iskustva. Imao je odlične utakmice u dresu reprezentacije, biće dobar u Olimpijakosu. Veoma sam srećan zbog njega. Drago mi je i zbog Olimpijakosa, dobili su veoma dobrog igrača i želim im sve najbolje", rekao je Braun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRENER KINGSA NAHVALIO PETRUŠEVA: „Ima dosta iskustva, biće dobar u Olimpijakosu“ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Dec.2023

Majk ima samo reči hvale za srpskog košarkaša Trener Sakramento Kingsa Majk Braun imao je samo reči hvale za bivšeg igrača, sprskog reprezentativca Filipa Petruševa. Petrušev nije uspeo da se probije u NBA lige, ali je ubrzo pronašao angažman i pojačao grčki Olimpijakos. On je sezonu započeo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.