Trener Reala srećan zbog svoje prve pobede u Pioniru

Izvor: Beta, 30.Mar.2018, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Reala srećan zbog svoje prve pobede u Pioniru

Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso rekao je da je srećan zbog večerašnje pobede nad Crvenom zvezdom, što je njegova prva pobeda u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", bivšem Pioniru."Obe utakmice ove sezone su bile teške, rešene su u poslednjim sekundama. Znali smo da će ovo biti posebno teška utakmica iako Zvezda nema šanse za plej-of. Ujedno, ovo je bila i moja prva pobeda u Hali Pionir kao trenera Reala", rekao je Laso posle utakmice.Košarkaši Reala pobedili su Zvezdu sa 82:79 "trojkom" Luke Dončića u poslednjoj sekundi utakmice."Dobro smo počeli utakmicu, bili smo fokusirani, stvorili smo dvocifrenu prednost, ali nismo uspeli ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRENERU REALA LAKNULO: Konačno sam pobedio u Pioniru! Vraćamo se u Beograd u maju

Izvor: Kurir, 30.Mar.2018

Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso rekao je da je srećan zbog večerašnje pobede nad Crvenom zvezdom, što je njegova prva pobeda u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", bivšem Pioniru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.