Trener Mornara: Biće kazni!

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Mornara: Biće kazni!

"Gledali smo kako se igrači Zvezde bacaju, dok smo čekali da se što pre završi utakmica".

Foto: MN Press

Crvena zvezda mts ubedljivo je savladala Mornar i u trijumfu 104:71 odigrala borbeno do poslednjeg napada.

Treneru crnogorskog šampiona Mihailu Pavićeviću zasmetalo je što se i njegov tim nije borio do kraja, uprkos razlici.

"Nisam očekivao ovakvu partiju - bezvoljnu, bez srca, bez borbe. Mislim da je bilo pet-šest minuta do kraja i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bilo je 15 razlike za njih i odjednom se igrači Zvezde bacaju po terenu, kao da oni gube, a moji igrači gledaju kako oni skaču, daju poene i čekaju da se meč završi sa 30 i nešto razlike", izjavio je on na konferenciji za novinare u "Pioniru".

Pavićević nije bio opširan u analizi utakmice.

"Ne treba mnogo trošiti reči za ovakav meč. Želeo bih da čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi. Žao mi je što smo u Pioniru pružili ovako bledu partiju. Sam podatak da smo dozvolili protivniku 23 ofanzivna skoka govori o voljnom momentu mojih igrača".

On je najavio i oštrije mere od kritike.

"Za sve ima lek. Kad se odigra dobro - dobiju se premije, kad se odigra loše - biće i kazni. Očigledno moramo nešto da uradimo da bismo probudili neke igrače. Nadam se da ćemo to u skorijoj budućnosti uspeti, ako ne - videćemo".

Loš dan Crnogoraca u Beogradu

Poput crnogorskog šampiona u košarci, i reprezentacija te zemlje izgubila je protiv Srbije na "Marakani". "Nije nam se dalo...", rekao je Pavićević uz osmeh.

Pavićević je rekao da Mornar ima očiglednih problema da ukomponuje tim ove sezone, nakon uspešne 2017/18 i plasmana u "jadranski" plej-of.

"Evidentno imamo problema i pokušaćemo da što brže odreagujemo da bismo se vratili na pravi kolosek. Nije prijatno ovako izgubiti. Objektivno, nemamo kvalitet da igramo na dva fronta. Evrokup nas mnogo košta, nemamo prostora ni za trening, imamo jaku grupu, tu su mnogo jače ekipe od nas, tu pada i samopouzdanje posle poraza, ali glavni je problem što ne možemo da uđemo u ritam treninga. Jedva čekam da završimo sa Evrokupom, da bismo se fokusirali na ABA ligu i trenažni proces, ali do tad treba preživeti", objasnio je šef struke Barana.

Nekada prvi strelac Evrolige, Bobi Braun, uz veliku pažnju je ove jeseni stigao u Mornar, ali je protiv Zvezde podbacio i pogodio samo po jedan šut za dva i tri poena iz ukupno 18 pokušaja.

"Tu je i ne mogu ništa više reći. Imamo ugovor, u ugovoru i neke klauzule za slučaj da dobije neke ponude, a to je u vezi sa datumima kada najranije može da ode. Ne mogu ništa reći, ne zavisi od nas", objasnio je Pavićević, pre odlaska iz "Pionira".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pavićević preti: Biće kazni

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2018, 00:24

Crvena zvezda je u Pioniru demolirala Mornar iz Bara sa 33 poena razlike, a treneru crnogorskog šampiona Mihailu Pavićeviću zasmetalo je što se njegov tim nije borio do kraja, uprkos rezultatskoj razlici. "Nisam očekivao ovakvu partiju. Bezvoljnu, bez srca, bez borbe.. Mislim da je bilo pet-šest...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.