Trener Mege: To neće biti lako

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 23:16

Trener Mege: To neće biti lako

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da će ABA liga biti izuzetno jaka i istakao da od svoje ekipe u novoj sezoni očekuje da raste iz meča u meč.

"Prošle godine to naše sazrevanje i prelazak iz tog nekog juniorskog u seniorski staž se desio jako brzo i mi smo uspeli da za relativno kratko vreme postanemo konkurentni. Ali, to ne znači da će tako biti i ove godine, jer jednostavno jedan deo ekipe je otišao, pa će se desiti preraspodela uloga. To neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti lako", rekao je Jovanović za klupski sajt.

"Mi smo tu da im pomognemo, a ono što ja očekujem ove godine je da iz meča u meč rastemo i kao igrači i kao tim. Nadam se da ćemo u što ranijem periodu da sazremo i da izrastemo u dobre igrače i nadam se da ćemo kao tim da budemo što bolji, pa dokle god nas to dovede", dodao je on.

Košarkaši Mege će novu sezonu u ABA ligi početi u nedelju kada će u Hali sportova "Ranko Žeravica" dočekati Studentski centar.

"ABA liga će biti izuzetno jaka. Mi možemo da budemo najbolja verzija sebe u nekom trenutku, ali da nam to ipak ne bude dovoljno da dobijemo utakmicu. Hoću da kažem da moramo da se trudimo da budemo najbolji što možemo, da rastemo i radimo i iz toga da vidimo koji je naš krajnji domet", rekao je Jovanović.

Boje Mege će na početku sezone u ABA ligi braniti sledećih 14 igrača: Luka Cerovina (kapiten), Nikola Jović, Malkolm Kazalon, Karlo Matković, Boriša Simanić, Dejšon Smit, Aleksander Balcerovski, Matej Rudan, Nikola Djurišić, Nikola Kočović, Mladen Vujić, Samson Ružencev, Mihailo Mušikić i Luka Bogavac.

U stručnom štabu će, pored trenera Vladimira Jovanovića, biti i pomoćni treneri Vule Avdalović, Djordje Ilić i Dejan Pejić, kondicioni trener Marko Sekulić, fizioterapeut Miloš Savić, doktor Uroš Stanković, dok će posle odlaska u igračku penziju na mestu tim menadžera ekipe biti Milenko Tepić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.