Trener Ludogoreca: Publika u Beogradu nije problem

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Ludogoreca: "Publika u Beogradu nije problem"

Trener Ludogoreca Georgi Dermendžijev rekao je da njegova ekipa posle 2:2 sa Crvenom zvezdom ima velike šanse u revanšu, kao i to da se ne plaši velikog broja navijača i podrške srpskom klubu u Beogradu.

"Moji igrači su pokazali dozu nervoze, opravdano jer je ulog veliki. Publika u Beogradu neće biti problem jer je većina naših igrača igralo pred tolikim brojem navijača", rekao je Dermendžijev na konferenciji za novinare posle utakmice u Razgradu, u Bugarskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ludogorec i Zvezda igrali su nerešeno 2:2 u Bugarskoj, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dermendžijev je rekao da su dva gola u gostima velika prednost Zvezde, ali da je Ludogorec spreman za revanš i da se nada da će taj tim proći u narednu rundu.

"Prvo poluvreme smo odigrali veoma dobro i propustili izgledne šanse da damo još koji gol. Brzo smo primili gol u drugom, koji nas je poremetio. Mislim da je aktivan rezultat i da imamo velike šanse u revanšu", kazao je Dermendžijev.

On je ocenio da će taktički spremnija ekipa izaći kao pobednik dvomeča, a istakao je da je njegov tim spreman i da je uveren da će dobro odigrati u revanšu.

Prema njegovim rečima, u prvoj utakmici nije bilo iznenadjenja.

"Zvezda nije uspela da nas iznenadi, kao što mi nismo uspeli da iznenadimo nju. To je veliki klub sa velikom istorijom i izuzetnim trenerom Miodragom Božovićem, koji je uspeo da totalno preporodi ekipu", rekao je Dermendžijev.

Ludogorec će zbog duela sa Zvezdom propustiti prvo kolo prvenstva Bugarske, a trener tog tima je kazao da to nije dobro za ekipu jer se kroz utakmice uigrava tim.

Revanš će se igrati sledećeg utorka u Beogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marakana i Delije? Nikakav problem

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016

"Većina mojih momaka igrala je pred tako velikim brojem navijača. Imamo aktivan rezultat i velike šanse da prođemo dalje", poručio strateg Ludogoreca Georgi Dermendžijev..Trener Ludogoreca Georgi Dermendžijev nije delovao previše zabrinuto posle remija sa Crvenom zvezdom u Razgradu! On je posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.