Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2021, 23:11

Trener Kairata: Ne bih govorio o jačini Zvezde, hvala deci na neverovatnom iskustvu

"Preuzimam odgovornost na sebe", kaže Keker

Trener Kairata Kiril Keker nezadovoljan je eliminacijom svog tima u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali veruje da će se njegova ekipa uzdići u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

On je na početku konferencije za medije posle utakmice istakao izuzetnu atmosferu na stadionu Rajko Mitić.

"Prvo bih želeo da zahvalim svoj ovoj deci, ovo je bilo jedno novo i izuzetno prijatno iskustvo za nas. Preuzimam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svu odgovrnost na sebe za rezultat. Ne bih govorio o jačini Crvene zvezde, silom raznih okolnosti, objektivnih i drugih razloga nismo bili u stanju da pokažemo onakav fudbal kakav možemo", rekao je Keker.

Ipak, trener kazahtastanskog šampioma gajio je daleko veće ambicije pre utakmice.

"Šanse su bile 50:50, ispadamo iz Lige šampiona, to je tužno za nas, ali kroz nedelju dana imamo mogućnost da se rehabilitujemo u drugom takmičenju", zaključio je trener Kairata.

Kazahtasnci naredne nedelje igraju sa Alaškertom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.