Trener Hajduka: Tužno je, ali tako je i u Hrvatskoj

Izvor: B92, 16.Avg.2023, 19:25

Trener Hajduka: Tužno je, ali tako je i u Hrvatskoj

Osim Dinama i AEK-a, ove sedmice u Evropi se sastaju još i PAOK i splitski Hajduk.

U pitanju je revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije, koji je na programu u četvrtak od 19.30.

Prvi susret na "Poljudu" završen je rezultatom 0:0, a tenzije pred novi meč su neizbežne.

Nakon incidenata u Atini, koje su napravili navijači Dinama, dosta se priča o huliganima, neredima i sve se čini da se oni preduprede.

Tako je Ivan Leko, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trener Hajduka, na konferenciju za medije uoči utakmice stigao uz jake mere obezbeđenja.

"S ljudske strane, tužno je da nas čuvaju tri kordona policije. Ali tako je i u Hrvatskoj. Ideš da igraš, a oko tebe 50 policajaca. To nije lepo, otišlo je u tužnom smeru. Sport bi trebalo da bude takav da mogu doći navijači obe ekipe, da posle jedni slave, a drugi tuguju. Uprkos svemu tome, pokušavamo da se maksimalno koncentrišemo na utakmicu", rekao je Leko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.