Trener Galatasaraja vodio navijanje čim je sleteo u Istanbul! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Galatasaraja vodio navijanje čim je sleteo u Istanbul! (VIDEO)

Izgleda da je baš laknulo Erginu Atamanu kada je video da su ga navijači Galate dočekali na aerodromu

Očigledno je laknulo Erginu Atamanu po uzletanju aviona ekspedicije Galatasaraja sa piste aerodroma “Nikola Tesla”. Ne samo što je uspeo da pobedom sačuva šanse turskog tima da se plasira u Top 8 fazu Evrolige, već i što je za njega vrlo mučna utakmica pred navijačima Crvene zvezde konačno ostavljena iza.

Laknulo mu je toliko, da mu je prijala poseta >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << navijača po dolasku na istanbulski aerodrom.

PRIMIRIO SE: Ovako se Ataman ponašao tokom meča sa Zvezdom! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović

Pesma pripadnika UltrasAslan navijačke grupe, čiji je član ubio navijača Crvene zvezde su pesmom dočekali košarkaše Galatasaraja, a Ataman se priključio pesmi, štaviše u jednom trenutku je imao i ulogu vođe navijača.

U sve to se možete uveriti na snimku ispod.

Trener Galatasaraja: Publika je bila besprekorna!

Atamanovi specijalci: Turskog trenera čuvali ljudi u crnom! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.