Trener Dalasa: Imali smo sreće protiv Memfisa

Izvor: B92, 10.Nov.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Dalasa: Imali smo sreće protiv Memfisa

Rik Karlajl, trener Dalas Maveriksa, rekao je da su za dobar start sezone zaslužni njegovi igrači.

Rik Karlajl već preko jedne decenije važi za sjajnog trenera i mnogi ga svrstavaju u sam vrh NBA lige.

On je sa Dalasom već bio šampion, kada je 2011. godine u velikom finalu porazio Majami Hit. Maveriksi su posle poraza od Niksa uspeli da se vrate na pravi put i poraze Memfis Grizlise.

"Radimo neke dobre stvari, to je očigledno. Početak sezone je deo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u rasporedu koji nam je omiljeni. Odmorni smo i spremni za sve što dolazi. Imali smo i malo sreće protiv Memfisa. Sve zasluge za dobar start sezone idu igračima, fokusirani su na prave stvari, igraju dobro", poručio je Karlajl.

Rik Karlajl je napomenuo da je sjajan posao odrađen, ali da su usponi i padovi tek ispred Maveriksa.

"Na gostovanjima će biti različitih problema – navijači, usponi i padovi, suđenje koje nam se neće dopasti i slične stvari. Možda nam se to ni do sada nije dopalo, a ko zna šta nas još čeka. Ipak, odradili smo sjajan posao"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.