Trener Čukaričkog nada se finalu

Izvor: Beta, 17.Mar.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Čukaričkog nada se finalu

BEOGRAD, 17. marta 2015. (Beta) - Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je u utorak da očekuje potpuno drugačiji meč sa Voždovcem u polufinalu Kupa Srbije u odnosu na utakmicu koje su odigrali sa tim rivalom u Super ligi Srbije.

"Igrali smo u subotu već protiv Voždovca... To je jako dobra ekipa, bez obzira na sve što se tiče prvenstva, to i nije nihova realna pozicija. Kup je sasvim drugačije takmičenje, dve su utakmice, šanse su 50-50", rekao je Milojević novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << na stadionu Čukaričkog.

Čukarički i Voždovac su prošlog vikenda odigrali 0:0 u 19. kolu Super lige Srbije, a već sutra ih očekuje novi duel.

Ekipa sa Banovog brda u sredu od 16.00 dočekuje Voždovac u prvom meču polufinala Kupa Srbije. Revanš meč zakazan je 8. aprila.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Milojević: Verujem u svoje igrače

Izvor: B92, 17.Mar.2015

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da Voždovac i njegov tim imaju podjednake šanse u polufinalu Kupa Srbije...Prva polufinalna utakmica Kupa Srbije između Čukaričkog i Voždovca igra se u sredu od 16 sati na stadionu na Banovom brdu..."Kup je sasvim drugo takmičenje. Povlači se po...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.