Trener Cibone ne sme o razlozima poraza

Izvor: Mondo, 08.Okt.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Cibone "ne sme" o razlozima poraza

S druge strane, njegov kolega Nenad Trajković smatra da je bolji skok doneo pobedu Igokei.

Foto: MN Press

Vratilo se Igokei u Zagrebu ono što su propustili da ostvare protiv Mege Bemaks u prvom kolu ABA lige u Laktašima, kada su imali šut za pobedu posle velikog preokreta, ali je tada kapiten Vuk Radivojević bio neprecizan.

Sada je čovek odluke bio Filip Adamović sa dva vezana polaganja, mada je uprkos tome Cibona imala šut za pobedu, ali je Igor Marić >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio neprecizan.

Na kraju, bilo je 84:86 (23;21, 27:28, 22:18, 12:19) u korist tima iz Aleksandrovca.

Strateg gostiju, Nenad Trajković, istakao je posle utakmice da je njeghov tim bio bio bolji u drugom poluvremenu, a posebno u poslednjoj četvrtini.

"U poslednjoj četvrtini su oni postigli samo, mislim 12 poena, zahvaljujući našim dobrim skokovima u napadu. Na kraju verujem da je to i presudilo utakmicu. Mislim da smo imali puno više skokova u napadu, mi 15 oni devet, što mislim da je i presudilo u ovako tesnom meču", rekao je Trajković i čestitao svojim igračima na trijumfu.

"Imali smo problem s igračem koji nam je trebao doneti prednost u ABA ligi, puno smo vremena izgubili s njim, koncentrišući se na njega, međutim, uspeli smo to nekako preboleti", dodao je trener "igosa" očigledno misleći na Orlanda Džonsona, koji više nije član vicešampiona Bosne i Hercegovine.

Njegov kolega sa klupe "cibosa", Ivan Velić, razočaran je što ekipa nije obradovala publiku koja je došla u velikom broju.

"Šteta što ih nismo obradovali pobedom koju smo apsolutno zaslužili, a razlog poraza ne bih smeo komentarisati. Imali smo nekih loših stvari, moramo popraviti taj odbrambeni skok, bio je ključan u trenucima kad smo imali '+10', gde su se oni vratili sa dva ili tri napadačka skoka u seriji. Nismo prelomili utakmicu gde smo možda mogli, međutim, ovo je kvalitetan protivnik, uspeo je da se vrati i prelomi meč", rekao je Velić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.