Trener Borca pred mečeve odluke: Da arhiviramo Budućnost, glavni posao kreće

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 11:41

Trener Borca pred mečeve odluke: Da arhiviramo Budućnost, glavni posao kreće

Trener košarkaša Borca Dejan Mijatović izjavio je pred utakmicu sa Heliosom da njegov tim mora tokom celog meča da igra sa visokom koncentracijom.

Košarkaši Borca u utorak od 18 časova dočekuju ekipu Heliosa u prvoj utakmici baraža za opstanak u regionalnoj ABA ligi.

"U Podgorici smo napravili značajan korak, jer smo uspeli da izbegnemo direktno ispadanje iz takmičenja. Bili smo na najtežem mogućem ispitu, tako da čestitam momcima na obavljenom poslu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ali moramo da arhiviramo Budućnost, jer nam sledi baraž, tako da glavni posao tek kreće", istakao je Mijatović.

Trener tima iz Čačka osvrnuo se na kvalitete protivnika.

"Helios je ekipa koja je, uz Krku, dominirala ABA 2 ligom. Helios je zasluženo igrao finale, u kom je jedna lopta sve odlučila. Ne bi bilo nezasluženo da je Helios slavio, bio je zaista sjajan. Reč je o odličnom timu, atletski je vrlo snažan, a ima odličnu spoljnu liniju. Igra brzo i odlučno u tranziciji", izjavio je Mijatović.

Dodaje da njegovu ekipu očekuje mnogo rada u odbrani.

"Što se tiče napada, moramo biti veoma disciplinovani. Moramo pametno tražiti tačke gde ćemo napadati Helios. Prva utakmica igra se u Čačku, što za nas ima veliki značaj. Tako da smo veoma usmereni na meč, a tokom svih 40 minuta koncentracija mora biti na visokom nivou", zaključio je trener Borca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borac počinje borbu za opstanak! Položili smo najteži mogući ispit, a sad sledi glavni posao

Izvor: 24sedam.rs, 25.Apr.2023

Čačani će protiv Heliosa pokušati da zadrže mesto u AdmiralBet ABA ligi

Nastavak na 24sedam.rs...

ABA LIGA OBJAVILA: Najbolji strelac regionalnog takmičenja igra u klubu iz Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023

Imao sjajnu sezonu...Košarkaš Borca Hanter Hejl proglašen je za najboljeg strelca ABA lige, objavilo je regionalno takmičenje...Plejmejker je ove sezone prosečno beležio 22,3 poena, uz 3,6 skokova i četiri asistencije, dok je na drugom mestu ostavio Luku Božića iz Zadra sa 22 poena po meču...Hejl...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.