Trener Bajerna prespavao 35 minuta!

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Bajerna prespavao 35 minuta!

Umor je sustigao 72-godišnjeg stratega minhenskog Bajerna.

Bajern je minule subote na svom stadionu savldao Šalke sa 2:1, svi golovi su pali do 36. minuta prvog poluvremena, a verovali ili ne trener Bavaraca Hejnkes ih je prespavao!

Ovaj 72-godišnji stručnjak se u petak nakon konferencije za medije pred susret sa Šalkeom razboleo, odlučio je da se odmori i propusti meč, a iz sna se probudio nakon što je utakmica na "Alijanc areni" uveliko bila u toku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"U petak i subotu sam se osećao jako loše. Onda sam u subotu otišao u krevet u 16:45 i znate li kad sam se probudio? Tek koji minut posle sedam, kada je utakmica Bajerna već trajala 35 minuta.

Savest mi nije najčistija zbog toga
" izjavio je Henjkes.

U tom periodu, Bajern je zahvaljujući golovima Tomasa Milera i Roberta Levandovskog imao prednost od jednog gola, između njihovih golova je mrežu Bavaraca zatresao Di Santo.

Meč su sa klupe predvodili njegovi asistenti Piter Herman i Herman Gerland.

Hejnkes važi i za najstarijeg trenera u Bundesligi, pa izgleda da ga je zgusnust raspored stigao.

U svakom slučaju, on će na klupi Bajerna biti već ovog vikenda, kada se aktuelni šampioni budu susreli sa Volfsburgom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.