Izvor: Piplmetar.rs, 08.Okt.2022, 07:30

Trener Albe objasnio

Iako je tek početak sezone, ekipa Albe iz Berlina večeras je protiv Partizana izgledala kao tim koji je već sada u odličnoj formi, što i ne čudi ako se ima u vidu da joj okosnica ekipe već dugo igra zajdno.
Alba je slavila sa 100: 84, tokom prvog poluvremena je vodila sa 46: 20, a posle meča se najviše govori o velikoj razlici u broju asistencija – 31: 14 u korist ekipe iz Berlina.
Posle meča, trener Albe Izrael Gonzales je izrazio zadovpljstvo zbog toga, ali je objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i da postoji nešto što je još važnije od broja asistencija.
“Osećam se sjajno, zaista! Osećaj je specijalan, posebno način na koji smo igrali večeras, kako se lopta kretala. Igrali smo kao jako dobar tim i srećan sam zbog mojih igrača.
Taj broj asistencija je veoma dobar, ali najvažnija stvar je da se lopta kretala u napadu sve vreme, to je i razlog što smo imali toliki broj asistencija na kraju. Protok lopte je mnogo važniji od asistencije. Ponekad dodate loptu kako treba, nekad ne, ali jako mi se dopalo kako je moj tim odigrao danas“, rekao je prezadovoljni Gonzales.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.