Trejd Dalasa i Filadelfije

Izvor: MVP.rs, 23.Feb.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trejd Dalasa i Filadelfije

Maveriksi i Seventisiksersi su razmenili tri igrača i pika prve runde.

Danas je poslednji dan kada ekipe u ovoj sezoni mogu preko trejdova da naprave promene u sastavu. Upravo to su uradili Dalas Maveriksi i Filadelfija Seventisikseri, koji su dogovorili trejd u kom su razmenjena tri igrača i jedan pik prve runde.

Dalas će u Filadelfiju poslati Endrua Boguta, Džastina Andersona i pika prve runde sa narednog Drafta, dok je u drugom smeru otišao Nerlens >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Noel. Seventisiksersi su najviše bili zainteresovani za pika prve runde, a veruje se da će Boguta do kraja roka pokušati da proslede nekoj drugoj ekipi. Ako u tome ne uspeju, vrlo je moguće da će ugovor australijskog košarkaša biti otkupljen, da će ce snažni centar postati slobodan igrač.

Sa druge strane, Maveriksi će sa Noelom pokušati da dogovore produžetak saradnje, posto mladi košarkaš na leto postaje ograničeno slobodan igrač.

Noel, 6. pik sa Drafta iz 013. godine, ove sezone je za Seventisikserse u proseku beležio 8.9 poena i pet skokova za 19.4 minuta.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.