Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2021, 21:33

Treći vezani poraz Mornara, nije mogao bez Pulena protiv Uniksa

Ruski sastav ima sve tri pobede u TOP 16 fazi – 87:70

Treći vezani poraz Mornara i to sve kod kuće. Posle Andore i Crvene zvezde, ekipi iz Bara meru je uzeo i Uniks iz Kazanja čime se pokazalo da će Baranima biti teško da igraju u narednim sedmicama bez Džejkoba Pulena. Ruski sastav slavio je u velikoj luci Crne Gore s 87:70.

Uzdrmao je Mornar poraz od Crvene zvezde tako da je Uniks stigao u pravom momentu na ovo gostovanje i uspeo je da iskoristi slab momentum >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Barana.

Uspeo je tim Mihaila Pavićevića da se drži u prvoj deonici, čak i da vodi, ali je onda brod krenuo da tone, Mornar se nije snašao, počeo je da pada u drugoj i totalni potop je doživeo u trećoj četvrtini. Posle toga nije bilo povratka.

Uniks ne samo da je slavio na ovom meču već je to uradio sa čak 17 razlike što će svakako ući u ukupnu računicu.

Najzaslužniji u pobedi Uniksa bio je Ajzea Kenan sa 18 poena, a zanimljivo je da je šutirao 6/7 za tri poena. Džordan Morgan je ubacio 14 poena i imao fantastičnih 14 skokova, a Džon Holand je dodao 13 poena. Džon Braun se zaustavio na 10 i šest skokova.

Donekle je Ajzea Vajthed uspevao da nadomesti izostanak Pulena, dao je 17 poena, pratio ga je Keni Gebrijel sa 12, a po 11 su dali trojkaši Jeremić i Vranješ. Najveći problem Barana je Derek Nidam koji je ubacio samo dva poena uz šut za tri poena 0/2.

Uniksu ide odlično u Evrokupu, vezao je sve tri pobede u TOP 16 fazi, dok je Mornar na dva poraza i jednoj pobedi i sada mu se zakomplikovala situacija.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.